Tid til at slå mave

Tiden er fløjet afsted, og folkemødet synger på sidste vers. Det er et folkemøde, som har været fuld af gode sunde debatter, god stemning og dejligt vejr. Alt sammen for at fejre vores samfund og demokrati. Politikere fra alle partier, forskellige foreninger og ungdomsuddannelser har været forbi. Så der har været rig mulighed for at deltage i de arrangementer, hvor ens interesse ligger. Jeg har personligt været utrolig glad for at kunne bevæge mig frit og deltage og se de debatter, taler osv. som jeg synes var interessante. Dog har der også været de bundne arrangementer, hvor vi har i vores globale telt har været værter for gæster med interesse i, hvordan man gør gymnasier mere globale eller om man overhovedet skal gøre gymnasierne mere globale. Så en kombination af at arrangere og deltage har været spændende og givet indblik i forskellige ting jeg kan bruge i min hverdag fra nu af. 
Så jeg tager her fra med gode minder, nye venner og en masse viden. Hvilket er noget som er vigtigt fordi viden, venner og minder er noget ingen kan tage fra dig.

Andre indlæg i kategorien: Folkemødet 2015