Nu er det vores tur

Dagen i gür forløb i højt tempo, da min debat den foregüende dag havde vÌret aflyst. Det betød jeg havde tre lÌngerevarende oplÌg og debatter op ad formiddagen.  Ved det første event havde Radikale Venstre, inviteret en oppositionsleder fra Rusland, som kÌmper for mere demokrati for russerne. Selvom det sproglige til tider haltede, var hans syn pü demokrati og vejen dertil mere udviklet, end jeg havde troet. De nÌste to arrangementer handlede om FN`s mülsÌtninger for en mere lige verden, ført i spidsen af den kommende FN generalkommisÌr, Mogens Lykketoft. Selvom intentionerne bag mülene er gode, vil jeg mene at der er lÌngere vej, og der skal mere til en blot de rigtige intentioner.

I dag og i morgen, er det Globale Gymnasiers tur til at have teltet, jeg skal i dag hjÌlpe til med at holde styr pü sagerne i en debat, om fremtidens EU. De der skal debatter er lederne af mange af ungdomspartierne. Jeg tror der kommer fart over det, da mange af ungdomspartierne tør tage deres meninger lidt lÌngere end moderpartiet.

Men jeg skal i gang, sĂĽ jeg slutter herfra Allinge havn.

-Magne-

Andre indlæg i kategorien: Folkemødet 2015